Agidience® AD


Agidience®, stap in deze grote speeltuin van uiteenlopende hondensporten.........

De unieke samenwerking van eigenaar en hond gebaseerd op respect en vertrouwen!

Deze training/cursus is een combinatie van Agility, Obedience, Speuren, Hoopers, Frisbee, Flyball,Treibball. Deze cursus kan door alle handlers/honden beoefend worden. Dus grote, zware, oude, gehandicapte, kleine, snelle, langzame honden. Eigenlijk elk type hond.

Er wordt geen druk op de prestatie gelegd, hier geldt enkel dat er leuk gewerkt wordt en het ook leuk blijft voor baas en hond. Er wordt dus niet prestatiegericht gewerkt. Een aantal toestellen uit agility maar ook oefeningen uit de gehoorzaamheid zullen worden gebruikt. Deze cursus is een leuke verzameling van diverse facetten van de hondensport. In deze cursus komen ook oefeningen aan bod die betrekking hebben op speuren, zoeken, sorteren, apporteren, denkwerk, reddingswerk, balansoefeningen, frisbee, treibball, flyball, hoopers, trucjes en kunstjes. Vanwege deze diversiteit aan oefeningen is geen enkele les hetzelfde en gaat het ook nooit vervelen.

Daarnaast is in deze cursus ruimte voor oefeningen, trucjes of kunstjes die jezelf zou willen aanleren. Denk hierbij aan rollen, high-five, staand zwaaien, dood liggen, benensalolom enz. Daar deze cursus breed en ruim van opzet is, kunnen baas en hond, zolang ze het leuk vinden, deze blijven volgen.

Regelmatig worden er aparte cursussen Flyball/Frisbee-combinatie en Search&Find-adventure gegeven.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de contact-pagina.

Het boekje Agidience® kan hier besteld worden.

 

Klik hier voor meer agidience® foto's.