Coaches Team De Vagebond & Cursussen

Team De Vagebond bestaat uitsluitend uit gediplomeerde, gemotiveerde en enthousiaste instructeurs (coaches) en sporenlopers. Hierdoor bent u verzekerd van een goede coaching van u en uw hond. Alle Cursussen zijn doorlopend, instappen en meteen beginnen!

Pup/Pubertrainingen

Za, Ma, Di

voor puppies, pubers, beginners en gevorderden

Agility/Behendigheidstraining

Za

Agility voor honden vanaf min. 1 jr. oud (gedurende zomertijd)

Agidience®/Samenwerken

Za

ruime mix van behendigheid, leuke trucjes, zoeken/speuren, speloefeningen, flyball, frisbee, evt. eigen oefeningen (gedurende wintertijd) ook als workshops.

Mantrailing/Speuren Agenda Wordt via een reserverings-agenda gepland, vrijwel dagelijks
Detectie/Neuswerk Vr/Agenda Detectie lessen zijn op vrijdagavond (vanaf level 3 via reserverings-agenda)

Thema Workshops

Diverse

theorie avonden, pup, pubers en algemene theorie

workshops fluit&clicker, hondentaal en gedragsproblemen/leerprincipes, wandelen zonder trekken, mantrailing, speuren

Agidience, Agility, Flyball, Targettraining (ook op uw locatie)

OnLine training aanvraag/agenda Middels video sessies kunnen wij online training verzorgen zowel prive als groeps sessies maar ook info avonden over diverse onderwerpen. Deze worden via onze agenda gepland. Er kan dan middels een mailbericht op ingeschreven worden.

Gedragsanalyse/Begeleiding

aanvraag

gedragsanalyse, advies en coaching

Bachbloesemtherapie aanvraag n.a.v. gedragsobservatie/gedragsanalyse

Puppietesten

aanvraag

nest analyse van de puppies

 

Wij trainen beloningsgericht en maken GEEN gebruik van angst of pijnprikkel gerelateerde correctiematerialen. Denk aan slipketting, prikband, stroomband e.d. Het is overigens bij wet verboden onnodig pijnprikkels toe te dienen.(Wet Dieren, Hfst.2)

Lees dit artikel !!!

 

Wij verzorgen de trainingen voor puppies, pubers, beginners, gevorderden en masterclasses. Agility training is er voor honden vanaf 1 jaar oud en bij de Agidience® training is het wenselijk dat er minimaal puppies en beginners cursus is gevolgd.

Instappen is op elk nivo en elke cursus mogelijk. Zeker voor puppies is het belangrijk zo snel mogelijk te starten in verband met het socialisatieproces en leervermogen. Dit kan vanaf 8,5 weken.

Agidience® is een ruime mix van samenwerking, behendigheid, leuke trucjes, zoeken/speuren, speloefeningen en flyball. Ook is er ruimte voor eigen wensen en oefeningen. Het is echt fun, zowel voor baas als hond !!!!

Wij streven naar een goede balans tussen groepsgrootte en gediplomeerde instructeurs (coaches) in verband met de persoonlijke aandacht bij oefeningen.

Voor mensen die meer willen weten over achtergrond en leerprincipes zijn er informatie bijeenkomsten en workshops. Hierin worden tal van vragen beantwoord en problemen besproken. Deze vinden groepsgewijs plaats in de avonduren maar kan in overleg ook individueel worden gegeven. (zie agenda voor data)

Wilt u meer informatie over een van bovenstaande onderwerpen neem dan gerust contact op via mail of telefoon.