Clubdag zaterdag 7 Juli 2018

Beste mensen,

Onze inmiddels 9e clubdag zal een iets ander tintje krijgen dit jaar.

Dit jaar wordt het een zeskamp, het belooft een hele leuke dag te worden die voor iedere cursist van De Vagebond openstaat. Iedereen kan en mag meedoen, het hele gezin. Secretariaat is vanaf 9.00 uur geopend. De clubdag start om 9.30 uur en rond 15.30 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden, afhankelijk van het aantal deelnemers. Zoals altijd wordt deze dag georganiseerd en gehouden op het terrein bij de Merodehal. Deelname aan de clubdag kost 1 reguliere les. Er is de gehele dag catering aanwezig tegen kleine vergoeding. Toeschouwers zijn van harte welkom.

Hoe ziet de dag eruit? Iedereen doet mee aan 6 onderdelen te weten Gehoorzaamheid (GG), Agidience (AD), Agility (AG), Frisbee (FB), Detectie (DT) en DoggyDance (DD). Bij elk onderdeel staan oefeningen uit die discipline centraal voor zowel eigenaar als hond. Voor elk onderdeel worden punten gescoord voor zowel de hond als de eigenaar. Joker inzetten kan op een onderdeel naar keuze ook voor eigenaar en hond afzonderlijk. De Joker maak je vooraf bekend bij het ophalen van de wedstrijdformulieren. Als je een onderdeel overslaat scoor je uiteraard voor dit onderdeel niet. Maar zoals elk jaar geldt ook nu dat plezier voor eigenaar en hond voorop staan.

's Avonds kan er, zoals gewoonlijk, onder het genot van een hapje en drankje nagekeuveld worden. De avond start om 19.30 uur. Kosten zijn 7,50 p.p., kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Aanmelden en betalen graag voor 7 juni zodat we kunnen organiseren. Na deze datum is geen restitutie meer mogelijk.

 

Inschrijven kan nog, graag per mail.

Heb je vragen stel ze aan de coaches.

Groetjes, TeamCoaches De Vagebond