Webwinkel

Alles kan per mail besteld worden via Info@De-Vagebond.nlo.v.v. webwinkel. Geef uw naam, adres en plaats op. Vermeld het artikel en aantal. Zowel afhalen als verzenden is mogelijk. Bij verzending komen er verzendkosten bij.

Binnen Agidience® wordt gebruik gemaakt van oefeningen uit diverse hondensporten. Belangrijk is dat de hond genoeg lichamelijke en geestelijke uitdaging aangeboden krijgt tijdens de opvoeding en opleiding om zijn gedrag en welzijn te waarborgen. Zeker in de huidige, drukke samenleving die nogal wat vergt van hond en eigenaar.

Belangrijk is dat het inzicht van de eigenaar ten aanzien van de hond verandert en de hond als volwaardig lid van de mensenroedel gaat beschouwen. Honden zijn zeer slimme, sociale dieren die graag samenwerken. Elke hond is uniek met zijn eigen karakter en eigen emoties.

Keywords binnen Agidience® zijn enthousiasme, geduld, tijd maar vooral gemotiveerd zijn om een hond iets te leren. Honden kunnen veel en tot hoge leeftijd leren. Belangrijk is kijken naar wat een hond wél kan en niet naar wat hij niet kan!

Kiest u voor bestellen wordt u doorgelinkt naar de betaalsite van boekenbestellen.nl en betaald u per boekje 19,95 euro excl. verzendkosten.

De boekjes kosten beide in 1 koop 25 euro indien per mail rechtstreeks bij ons besteld.

Info@De-Vagebond.nl

 

In dit boek staat hondengedrag centraal. Maar wat is hondengedrag ? Wat is probleemgedrag en hoe ontstaan gedragsproblemen ? Dit wordt kort toegelicht.

In de loop der jaren zijn er heel wat honden, eigenaren en hun problemen voor gedragsbegeleiding bij mij terecht gekomen, ieder met hun eigen probleem. In dit boek zijn een aantal van deze problemen verwoord met daarbij een eventuele oorzaak en/of aanleiding tot het probleemgedrag of erger: een gedragsprobleem. Dit boek geeft echter geen oplossing voor jouw specifieke probleem. Dat heeft te maken met het feit dat elk mens, elke hond, alsook hun onderlinge relatie uniek is. Dit vergt steeds opnieuw maatwerk. Geen probleem is namelijk hetzelfde, ook al lijkt dat soms zo. Mocht je een moment hebben van herkenning hoop ik dat dit boek bijdraagt aan het inschakelen van hulp. Een dierenarts, hondengedragsdeskundige of hondentrainer kan wellicht uitkomst bieden in jouw specifieke situatie.

Ter ondersteuning van een gedragsbeoordeling kunnen we een bachbloesemtherapie inzetten. Bach bloesem remedies zijn eenvoudige en natuurlijke genezingsmethodes, gemaakt van bloesem van bomen, struiken, wilde bloemen en planten. De remedie helpt om emoties en gemoedsstemmingen in evenwicht te brengen en de balans te herstellen.

Hondenlijnen naar wens gemaakt, op maat en kleur, mits voorradig, van Biothane.

Wat is Biothane?


Biothane is zeer geliefd in de hondenwereld omdat het de perfecte oplossing is voor: leren riemen die breken, vuil worden, schimmelen en veel onderhoud vragen; nylon band dat van kleur vervaagt en uitrafelt... Biothane is een zeer sterk materiaal dat zijn nut al op veel gebieden bewezen heeft, bijvoorbeeld in de paardenwereld en hondenwereld.


Biothane is een uitstekend vervanger voor leer en nylon. Het bestaat uit een laag sterke nylon band met een beschermend laag kunststof. De kunststof laag is gekleurd en maakt Biothane net zo trendy en aantrekkelijk.

Voordelen van Biothane:

  • duurzaam en sterk, scheurt niet
  • neemt geen vocht op, schimmelt niet
  • blijft flexibel bij koud weer
  • uiterst kleurvast en vormstabiel, rekt niet
  • geen onderhoud - makkelijk te reinigen met water
  • bijna geen slijtage
  • in veel kleuren beschikbaar

Wij maken naar wens speurlijnen, normale lijnen en korthouders in bovenstaande kleuren, 2 breedtes 13 en 19mm.

 

De nieuwe waarschuwingssleeves kunnen besteld worden. Leverbaar in 3 kleuren en teksten en 2 groottes.

De grote waarschuwingssleeves meten 19 cm x 9 cm. Ze zijn bedoeld voor honden met een schofthoogte van meer dan 40 cm.
De medium waarschuwingssleeves meten 15 cm x 8 cm. Deze zijn bedoeld voor honden met een schofthoogte tot 40 cm.

De sleeves kosten resp. 11,95 en 11,25 euro per stuk excl. verzendkosten.

Praktische gordeltas voor het bewaren van snoepjes, bijv. tijdens een wandeling/training. Grootte: ca. 15 x 10

Gevuld á 10 euro

Trainingshulp clicker en fluit samen voor 5 euro.

Metalen fluitje met instelbare hoge frequentie. Dit fluitje maakt duidelijke commando’s mogelijk.

Clicker Deluxe, zachte click, elastisch polsbandje

5 euro

Buffelhoornfluit is een 2-tonige fluit voor de hondenopvoeding, geschikt voor het trainen van verschillende bevelen

Buffelhoorn 2-tonige fluit á 10 euro